Hypostyle Architects Glasgow Edinburgh

UWS Paisley Campus, Energy Centre

Univeristy of the West of Scotland

New Energy Centre : Paisley Campus

Following the successful delivery in 2011 of the £2.6m refurbishment of UWS Lady Lane and George Street student flats Hypostyle were again commissioned in 2012 as sub-consultants to Faithful & Gould to design a new Energy Centre as part of the Paisley campus central heating  system renewal undertaken in 2013

As the first new-build on the campus as part of the University's strategic master plan a quality design was requested as, once adjacent buildings are demolished, the Energy Centre will be in a prominent stand-alone location.  High quality finishes were adopted externally to the two-storey building with full height windows allowing views of the plant located inside.

zoom
UWS Paisley Campus, Energy CentreUWS Paisley Campus, Energy Centre